Κρήτη

-25%
Κρήτη
Τίτλος: Κρήτη
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδότης: Παπαδήμας Ν. Δημήτριος
ISBN: 960-206-487-0
Έτος Έκδοσης: 6/2001
Σελίδες: 556 με πλούσια εικονογράφηση
Διαστάσεις: 21X29, σκληρόδετο
Αριθμός/Τόπος έκδοσης: Β' έκδοση, Αθήνα
Τιμή: 53,00€ 39,75€
Διαθεσιμότητα: `Αμεσα διαθέσιμο

"Η ΗΩΣ δεν είναι μονάχα ένα πολύ καλό περιοδικό προβολής της ομορφιάς και της παραδόσεως των ελληνικών τόπων, είναι και επιβεβαίωση του τι  είναι άξιος να κάνει ο ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, όχι οι πολλοί... Ὀταν γνώρισα τον Κ. Αθ. Παπαγεωργίου, μου έκανε εντύπωση η πίστη του ανθρώπου στη δουλειά του, η θέλησή του να μην κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις και η απόφασή του να αναλάβει όλους τους κινδύνους της περιπέτειας που είναι η έκδοση ενός περιοδικού στην Ελλάδα. Από τότε χαίρομαι την καθαρή δουλειά, τη διαλεχτή ύλη, τη λαμπρή εμφάνιση, το γούστο με το οποίο εικονογραφούνται τα κείμενα..."

( Ηλίας Βενέζης, ΤΟ ΒΗΜΑ, 28-8-1962)

"Ο καλός θεός της Κρήτης οδήγησε το νου του εξαίρετου αυτού ανθρώπου, του Κ. Αθ. Παπαγεωργίου, να παρουσιάσει μια Κρήτη σ' όλη της τη δόξα, σ' όλο της το μεγαλείο. Δεν υπάρχει σύγκριση με προηγούμενα έργα ούτε ελληνικά ούτε ξένα". (ΚΗΡΥΞ, 24-11-1965)

"Η Κρήτη... όλοι της οι τομείς, από το μύθο ως την ιστορία... οι εγκυρότερες υπογραφές. Μια χάρτινη κιβωτός μέσα στην οποία αποθηκεύτηκαν οι θησαυροί που περιέχει το νησί, πλούσιο σε αγώνες, σε ηρωισμούς..." (Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, 30-1-1965)

"Η Κρήτη θα πρέπει να συγκαταλέξει στους ευεργέτες της τον Κ. Αθ. Παπαγεωργίου. Το αφιέρωμά του είναι υπόδειγμα ευσυνείδητης εργασίας και πρέπει να γίνει ο θεμέλιος λίθος όλων των αναγνωστηρίων..." (ΑΛΛΑΓΗ, 25-1-1965)